Organizare Petreceri

Rainbowl este locatia perfecta pentru petreceri!
In spatiul primitor al cafenelei Rainbowl, va puteti relaxa savurand un cocktail, o cafea, bauturi racoritoare, sau de ce nu, pentru cei care doresc bauturi alcoolice si cocktailuri.

Restaurantul garanteaza calitatea tuturor preparatelor si prepararea lor pe loc, numai la comanda dvs. Aceleasi preparate sunt cu drag puse la dispozitie fie ca este vorba de un joc de biliard sau bowling. in cazul in care va relaxati in timp ce masina se afla in grija personalului spalatoriei, puteti servi o gustare rapida sau daca timpul va permite puteti incerca deja faimosii nostrii burgeri, facuti 100% din carne de vita si preparati dupa o reteta proprie, pusi mai apoi pe gratar la comanda dvs.

Cafeneaua, restaurantul, spatiul destinat biliardului si pistele de bowling sunt un tot unitar astfel incat sa va puteti insoti prietenii chiar daca nu practicati niciunul dintre aceste sporturi, desi profesionalismul echipamentelor de bowling sau biliard va vor indemna sa incercati aceste experiente cu siguranta. Spatiul si personalul clubului RAINBOWL® va stau la dispozitie chiar si in cazul petrecerilor private sau corporate iar personalul va va ajuta sa planificati detaliile. Internetul Wireless este la dispozitia clientilor, din partea casei!

Va prezentam Meniul Rainbowl

Deschide meniu