Organizare Petreceri

Rainbowl este locatia perfecta pentru petreceri!

DESPRE NOI

Prezentare Rainbowl

RAINBOWL® este clubul care imbina perfect o spalatorie auto in care masina primeste toata grija si respectul nostru iar proprietarul tot respectul si caldura unui spatiu de intalnire, socializare si distractie.

Va asteptam!

Spalatoria RAINBOWL® este o spalatorie auto touchless ce respecta investitia facuta de posesorii de autovehicule in acestea. In acelasi timp la RAINBOWL® protejam si mediul inconjurator, folosind detergenti ecologici, drept urmare prietenosi cu natura.

Echipa Rainbowl

SERVICII

Scurta prezentare a serviciilor Rainbowl

Clubul nostru va ofera o gama complexa de servicii, astfel, 6 piste de bowling profesionale va asteapta si permit oricarui pasionat al sportului sa se bucure de jocul de bowlingfara grijii, acestea fiind de ultima generatie si facute de furnizorul de echipamente oficial al ligii de Bowling din SUA, respectiv AMF, liderul mondial al producatorilor echipamentelor de bowling, o garantie ca doar jucatorul conteaza, iar traiectoria bilei nu este influentata de niciun alt factor. Sala de biliard este urmatoarea invitatie pe care o facem. Aici, 8 mese de biliard Brunswick, liderul pietii de biliard, cu o experienta de peste 165 de ani in productia echipamentelor de biliard ofera oricarui amator sau profesionist prilejul de a se bucura de adevaratul joc de biliard. RAINBOWL® este clubul care imbina perfect o spalatorie auto in care masina primeste toata grija si respetul nostru iar proprietarul tot respectul si caldura unui spatiu de intalnire, socializare si distractie.